02/10/2023

Υποψήφιοι του Π. Τσακίρη στη Φιλαδέλφεια

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του Π. Τσακίρη στη Φιλαδέλφεια

Εννιά υποψήφιους από τη Νέα Φιλαδέλφεια, μαζί με τον πρόεδρο Ν. Γιαϊλατζόγλου που ήδη έχει αναφερθεί στην παρουσίαση προέδρων, ανακοινώνει ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, με τον συνδυασμό «Ανθρώπων Έργα».

Πρόκειται για τους (αλφαβητική σειρά) Ζωή Βαλασάκη, Βασίλη Βαλσαμάκη, Νίκο Γιαϊλατζόγλου, Μαρία Δριγκάκη – Λεπιδά, Ελένη Κελγιανόγλου, Γιάννη Κεριανάκη, Γιώργο Κούλαλη, Νίκο Κωνσταντινίδη και Βαγγέλη Τσαμπάζογλου.

Βιογραφικά:

Ζωή Βαλασάκη

Γεννήθηκα το 1964 στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου μεγάλωσα και κατοικώ. Είμαι παντρεμένη και έχω τρεις κόρες. Από το 2003 δραστηριοποιήθηκα στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας – Εστία Φιλαδελφέων, όπου διετέλεσα πρόεδρος για 14 χρόνια με προσήλωση και αγάπη για τον τόπο και τις ρίζες μας. Εκλέχθηκα επί τέσσερα χρόνια γενική γραμματέας στην Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Νομού Θεσσαλονίκης και επί δέκα χρόνια ήμουν εκλεγμένη γραμματέας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Μικρασιατικών Σωματείων. Το 2010 εκλέχθηκα ως τοπική σύμβουλος στην Κοινότητα Νέας Φιλαδέλφειας. Σε όλη μου την πορεία κύριο μέλημά μου είναι και θα είναι η προσφορά στον τόπο και τους συνανθρώπους μας.

Βασίλης Βαλσαμάκης

Γεννήθηκα το 1974 και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Κατοικώ 11 χρόνια στη Νέα Φιλαδέλφεια, τόπος καταγωγής μου. Εργάζομαι ως υπάλληλος της Διοικητικής Διεύθυνσης στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» από το 2005. Έχω θητεύσει ως πρόεδρος στην Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων του Νοσοκομείου σε δύο περιόδους, ως μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου σε δύο περιόδους, ως πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και εκλεγμένο μέλος αντιπροσωπείας των εργαζομένων στην ΠΟΕΔΗΝ για δύο περιόδους. Παρίσταμαι ως μέλος ή ως πρόεδρος στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου της Κοινότητας της Νέας Φιλαδέλφειας για τα έξι τελευταία έτη και ως αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας στην τρέχουσα περίοδο 2019-2023.

Νίκος Γιαϊλατζόγλου

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και μένω στη Νέα Φιλαδέλφεια και είμαι παντρεμένος με την Λαμπρινή Βαλασάκη. Ασχολούμαι με την γη και το επάγγελμα μου είναι αυτό του αγρότη. Για πρώτη φορά αποφάσισα να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στις εκλογές του 2014, που είχε σαν αποτέλεσμα ο κόσμος να με τοποθετήσει στη θέση του Προέδρου της Κοινότητας Νέας Φιλαδέλφειας. Στις εκλογές του 2019 δημιουργώντας την ανεξάρτητη παράταξη -Νέα Φιλαδελφεια μας- ο κόσμος ανανέωσε την εμπιστοσύνη του για δεύτερη φορά.

Μαρία Δριγκάκη – Λεπιδά

Μένω στη Νέα Φιλαδέλφεια από το 2000. Είμαι παντρεμένη με το Στράτο Λεπιδά και είμαι μαμά της Υρούς και του Απόστολου. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικών Εργαστηρίων Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης και ελεύθερος επαγγελματίας. Από τα πρώτα χρόνια της μετοίκησής μου στη Νέα Φιλαδέλφεια, το χωριό των προγόνων μου, δραστηριοποιήθηκα στο Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού Σχολείου, όπου διετέλεσα πρόεδρος, στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Καλλιθέας ως μέλος, καθώς και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Καλλιθέας ως μέλος. Παραμένω ενεργή πολίτης και θέλω να βοηθήσω τον τόπο μου.

Ελένη Κελγιανόγλου

Γεννήθηκα στο Τορόντο στον Καναδά, μεγάλωσα και ζω στη Νέα Φιλαδέλφεια από το 1985. Είμαι απόφοιτη ΤΕΙ Διοίκησης  Οικονομίας  Επιχειρήσεων και Λογιστικής με κατάρτιση στο διοικητικό και οικονομικό τομέα παραγωγικών επιχειρήσεων του Δήμου μας, εργάζομαι σήμερα ως λογίστρια σε Λογιστικό Φοροτεχνικό Γραφείο. Ως εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα τριών αγοριών, με ενεργή δράση σε Πολιτιστικούς  Συλλόγους, Σχολικούς και Αθλητικούς του τόπου μου και μη, όπου διετέλεσα πρόεδρος, ταμίας και μέλος με μεγάλη ευαισθησία και εθελοντική συμμετοχή σε οργανώσεις κακοποιημένων γυναικών και μονογονεϊκών οικογενειών, αποφάσισα να αποδεχθώ την  πρόταση – πρόσκληση του Δημάρχου, Παντελή Τσακίρη και να συμμετάσχω στην παράταξη του ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου μας.

Γιάννης Κεριανάκης

Γεννήθηκα τον Φεβρουάριο του 1995. Μεγάλωσα και κατοικώ στη Νέα Φιλαδέλφεια του Δήμου Ωραιοκάστρου. Ολοκλήρωσα τις μαθητικές σπουδές στο Γενικό Λύκειο Νεοχωρούδας και σπούδασα στη Σχολή Τεχνολογίας – Γεωπονίας με κατεύθυνση Φυτικής Παραγωγής στο πρώην Α-ΤΕΙ Σίνδου. Ασχολούμαι με την γεωργία και την κτηνοτροφία. Παραλαμβάνοντας μαζί με τον αδερφό μου την κτηνοτροφική μονάδα από τον πατέρα μας, ανέλαβα τον εκσυγχρονισμό της και σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Σήμερα χρησιμοποιούμε καινοτόμα ηλεκτρονικά συστήματα και σύγχρονο μηχανικό εξοπλισμό που βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων και τις συνθήκες εργασίες του ανθρώπινου δυναμικού. Από την εφηβική ηλικία με ενδιέφερε η συμμετοχή στα κοινά και έτσι ήμουν μέλος του 15μελους συμβουλίου στο σχολείο. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο, συμμετέχοντας στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας. Ως νέος αγρότης και κτηνοτρόφος έχω χρησιμοποιήσει προγράμματα ΕΣΠΑ για να αναπτύξω τις αγροτικές εργασίες με την προμήθεια νέων σύγχρονων μηχανημάτων. Μέσα από την εργασία μου έχω μάθε να διεκδικώ πράγματα για να βελτιώνω τις καταστάσεις και τις συνθήκες γύρω μου. Το ίδιο έχω σκοπό να κάνω και για τον Δήμο μας. Η ταυτότητά μου είναι η εργατικότητά μου και η αγάπη μου για τον τόπο μας.

Γιώργος Κούλαλης

Γεννήθηκα τον Μάιο του 1992. Είμαι «γέννημα θρέμμα» της Νέας Φιλαδέλφειας οικογενειακώς με ιστορία που αρχίζει χρόνια πίσω από τον προπάππου μου. Είμαι διεθνής επαγγελματίας αθλητής μαχητικών αθλημάτων με αναγνώριση στην Ευρώπη και στην Ασία. Εργάζομαι ως Μηχανοδηγός στην Hellenic Train, ενώ δραστηριοποιούμαι και στον κλάδο της εστίασης με την δημιουργία καφέ «take away». Ασχολούμαι με τα δρώμενα της Κοινότητας της Νέας Φιλαδέλφειας, νιώθοντας πως οι νέες και οι νέοι έχουμε καθήκον να ενδιαφερόμαστε για τα κοινά και να προσπαθούμε μέσα από τη συμμετοχή μας να βελτιώνουμε και να αναβαθμίζουμε τον τόπο μας. Επίσης, είμαι εκλεγμένο μέλος στο Σωματείο Μηχανοδηγών Ελλάδος. Το 2012 ήμουν υποψήφιος και είχα εκλεγεί στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Νίκος Κωνσταντινίδης

Είμαι 35 χρονών και κατοικώ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εργάζομαι ως αποθηκάριος – οδηγός σε ιδιωτική εταιρεία με είδη σπιτιού. Το κίνητρο της ενασχόλησής μου με τα κοινά είναι η αγάπη που νιώθω για τον τόπο που ζω, θέλω να συνεισφέρω για να γίνει ακόμη καλύτερος. Το χωριό μας είναι από τα πιο όμορφα στη Θεσσαλονίκη με φιλόξενους και εργατικούς κατοίκους.

Βαγγέλης Τσαμπάζογλου

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1983  και μένω μόνιμα στη Νέα Φιλαδέλφεια του Δήμου Ωραιοκάστρου. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας με αντικείμενο την εμπορία παγωτού. Είμαι εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στην Κοινότητα Νέας Φιλαδέλφειας και έχω αγωνιστεί στον «Ατρόμητο ΝΦ» για 16 χρόνια, ενώ έχω συμμετάσχει στο ΔΣ της ομάδας για αρκετά χρόνια. Αγαπώ τον τόπο μου και με ενδιαφέρει να τον κάνουμε ακόμη καλύτερο.

 

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρατσισμός με φερετζέ…του Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτη)

Από τον νυν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, ειλικρινά επιθυμώ να...

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο Πέτρος Αταμιάν

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο...

Υπάρχει ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ωραιοκάστρου; Που βρίσκεται;

Γράφουμε αυτό το άρθρο με αφορμή ένα email που...