Το τσιγάρο της Πάολας

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, αφού επέδειξε την αυστηρότητά του για την παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου από τον Βασίλη Μπισμπίκη, στράφηκε και κατά της τραγουδίστριας Πάολας και του νυχτερινού κέντρου στο οποίο εμφανίζεται για τον ίδιο λόγο.

Έκανε δηλώσεις, στα σοβαρά, προαναγγέλλοντας πρόστιμα λόγω του γεγονότος ότι η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με τσιγάρο πάνω στην πίστα. 

Αυτά την ώρα που οι ελλείψεις φαρμάκων προκαλούν μεγάλα προβλήματα στην καθημερινότητα πολιτών που έχουν ανάγκη από σκευάσματα τα οποία δεν βρίσκουν, πόσο μάλλον όταν προβλήματα υγείας δεν τους επιτρέπουν να τρέχουν από φαρμακείο σε φαρμακείο.

Στα παιδιατρικά νοσοκομεία έχει προκληθεί έμφραγμα και δεν υπάρχουν ΜΕΘ, ασθενείς περιμένουν μάταια ασθενοφόρο, στα δημόσια νοσοκομεία λείπουν βασικά αναλώσιμα, ενώ οι υγειονομικοί προχωρούν σε νέες κινητοποιήσεις την Παρασκευή.

Όποιος έρχεται σε επαφή με το ΕΣΥ έχει βιωματική εμπειρία των καταστροφικών αποτελεσμάτων της πολιτικής της κυβέρνησης που δεν πιστεύει στη δημόσια υγεία και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης προκαλεί το κοινό αίσθημα επιβάλλοντας, επιλεκτικά και τηλεοπτικά, κυρώσεις (που δεν είναι καν στην αρμοδιότητά του) για την παραβίαση του αντικαπνιστικού νόμου από celebrities. 

Δεν απαντά για τα εκρηκτικά προβλήματα στο χώρο της υγείας, αδιαφορώντας για την κοινωνική οδύνη, και κάνει προεκλογική καμπάνια ως αγανακτισμένος αντικαπνιστής.

Ο Β. Μπισμπίκης και η Πάολα σίγουρα θα το έχουν διασκεδάσει – αν δεν έχουν βρεθεί στην ανάγκη να ψάχνουν κρεβάτι νοσηλείας για κάποιον δικό τους.