02/10/2023

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων ένστασης επί των λογαριασμών νερού

Συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων ένστασης επί των λογαριασμών νερού

Από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (Δ.Ε.Υ.Α.Ω.) ανακοινώνεται ότι οι καταναλωτές μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν αιτήσεις ένστασης επί των λογαριασμών νερού που αφορούν το Γ’  Τετράμηνο του 2021. Διευκρινίζεται πως η παράταση που είχε δοθεί ως τις 17 Ιουλίου 2023 αφορούσε στην ημερομηνία λήξης πληρωμής των εκκαθαριστικών λογαριασμών Γ΄ Τετραμήνου 2021, προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με προσαυξήσεις οι καταναλωτές, και όχι στην υποβολή αιτήσεων ένστασης.

Έτσι, η ΔΕΥΑΩ καλεί όσους πολίτες επιθυμούν να υποβάλλουν αίτηση ένστασης επί των παραπάνω λογαριασμών. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Γραφείο της ΔΕΥΑΩ – Πλ. Δημητρίου Λίγδα, Μελισσοχώρι (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι).

Διευκρινίζεται πως μαζί με την αίτηση – ένσταση οι καταναλωτές πρέπει να επισυνάπτουν αντίγραφο του λογαριασμού. Για πληροφορίες οι καταναλωτές μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο της ΔΕΥΑΩ 2394033170 ή να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση: info-deyao@oraiokastro.gr

Υπενθυμίζεται πως οι καταναλωτές έχουν δυνατότητα ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, όπως προβλέπεται από σχετική απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΩ, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά στον σύνδεσμο (https://oraiokastro.gr/apofasi-rythmisis-lixiprothesmon-ypochreoseon-ton-pelaton-tis-dimotikis-epicheirisis-ydrefsis-kai-apochetefsis-oraiokastrou-devao/).

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρατσισμός με φερετζέ…του Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτη)

Από τον νυν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, ειλικρινά επιθυμώ να...

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο Πέτρος Αταμιάν

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο...

Υπάρχει ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ωραιοκάστρου; Που βρίσκεται;

Γράφουμε αυτό το άρθρο με αφορμή ένα email που...