02/10/2023

Π. Σκαρλάτος : Η επόμενη ημέρα θέλει σοβαρότητα, σχέδιο και αποφασιστικότητα

Δυνατή και οργανωμένη η ομάδα νίκης της δημοτικής παράταξης “αν.α.σ.α” διοργάνωσε την πρώτη ενημερωτική ημερίδα για την ανάλυση του προεκλογικού προγράμματος της.
Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στον πολυχώρο «Nouvelle» η δημοτική παράταξη “αν.α.σ.α” πραγματοποίησε μια επιτυχημένη ενημερωτική ημερίδα με σκοπό τη λεπτομερή ανάλυση του προεκλογικού της προγράμματος.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι 146 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που συνθέτουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης. Το ψηφοδέλτιο αυτό είναι γνωστό για την πολιτική του πολυσυλλεκτικότητα και αποτελείται από καταξιωμένους ενεργούς πολίτες του Δήμου Ωραιοκάστρου, που έχουν αναλάβει την αποστολή να θέσουν τέλος στη στασιμότητα και την παρακμή του Δήμου.
Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν οι αρχές και οι αξίες της παράταξης, το πρόγραμμα της για τη διοίκηση του Δήμου, καθώς και οι προτεραιότητες για κάθε Δημοτική Ενότητα. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παντελής Σκαρλάτος υπογράμμισε τη σημασία του προεκλογικού αγώνα που θα πρέπει να διεξαχθεί με πολιτισμένο ύφος, χωρίς προσωπικές επιθέσεις και απαξιώσεις, αναδεικνύοντας έτσι τη σοβαρότητα της δημοτικής παράταξης “αν.α.σ.α”

Oι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι παρουσίασαν τις απόψεις τους για τα τοπικά θέματα και συζήτησαν σοβαρά ζητήματα που αφορούν την πορεία του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η πρώτη ενημερωτική ημερίδα αποτέλεσε μια πολύτιμη ευκαιρία για τη γνωριμία μεταξύ όλων των υποψηφίων ,την παρουσίαση των στόχων και της φιλοσοφίας της δημοτικής παράταξης “αν.α.σ.α” ανοίγοντας τον δρόμο για μια πολιτική εκστρατεία που θα εξυπηρετεί το καλό της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών του Δήμου Ωραιοκάστρου.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρατσισμός με φερετζέ…του Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτη)

Από τον νυν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, ειλικρινά επιθυμώ να...

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο Πέτρος Αταμιάν

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο...

Υπάρχει ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ωραιοκάστρου; Που βρίσκεται;

Γράφουμε αυτό το άρθρο με αφορμή ένα email που...