01/10/2023

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου – «Εν δράσει»: Παρουσιάζονται θεατρικές παραστάσεις σε Δρυμό και Ωραιόκαστρο

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου – «Εν δράσει»: Παρουσιάζονται θεατρικές παραστάσεις σε Δρυμό και Ωραιόκαστρο σε συνεργασία με τοπικούς φορείς

Με θεατρικές παραστάσεις σε Δρυμό και Ωραιόκαστρο συνεχίζεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» του Δήμου Ωραιοκάστρου. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Εν Δράσει» ετοίμασε και παρουσιάζει θεατρικές παραστάσεις, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και με την υποστήριξη του Δήμου Ωραιοκάστρου.
Η αρχή γίνεται την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023 στο Ανοιχτό Θέατρο «Τσούκες» στο Δρυμό με την παράσταση «Σίρλεϊ Βαλεντάιν» από την Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Μυγδονίας «Θεατροποινίτες». Η προσέλευση του κοινού θα αρχίσει στις 21.00 και η παράσταση έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 21.30.
Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, η παράσταση θα ανέβει την ίδια ώρα (21.30) στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου (Οδ. Ελύτη 19, Ωραιόκαστρο).
Οι παραστάσεις συνεχίζονται και την επόμενη εβδομάδα.
Ειδικότερα, την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023, στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου (Οδ. Ελύτη 19, Ωραιόκαστρο) θα ανέβει η παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων» από τη Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Ωραιοκάστρου «ΔιάΔραση». Η προσέλευση του κοινού θα αρχίσει στις 21.00 και η παράσταση έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 21.30.
Την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023, η παράσταση θα παρουσιαστεί την ίδια ώρα (21.30) στο Ανοιχτό Θέατρο «Τσούκες» στο Δρυμό.
Τις παραστάσεις σκηνοθέτησε η Βίκυ Γρηγοριάδου και πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ωραιοκάστρου.
Η είσοδος για το κοινό στις παραστάσεις είναι ελεύθερη.
«Μετά τις επιτυχημένες παραστάσεις των παιδικών και εφηβικών ομάδων του Συλλόγου μας, ήρθε η ώρα των ενηλίκων να επικοινωνήσουν τη δημιουργία τους με το κοινό του Δήμου Ωραιοκάστρου. Με την υπερηφάνεια και την ικανοποίηση ότι προσφέραμε στα παιδιά μας μια δημιουργική και καλλιτεχνική διέξοδο, συνεχίζουμε με το πρόγραμμα παραστάσεων που ετοιμάσαμε για το φετινό καλοκαίρι, το οποίο εκτείνεται σε όλο τον Δήμο Ωραιοκάστρου. Ξεκινάμε, λοιπόν, από τα δύο διήμερα στις 29-30 Ιουνίου και 6-7 Ιουλίου με δύο παραστάσεις που προσεγγίζουν τον πυρήνα της κοινωνικής πραγματικότητας, αφού καταπιάνονται με φλέγοντα σύγχρονα ζητήματα και ολοκληρώνουμε το φθινόπωρο με ένα πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί σταδιακά από την ιστοσελίδα μας. Σε αυτή την πορεία έχουμε συμπαραστάτη τον Δήμο Ωραιοκάστρου και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Ζάπρα, ενώ συνοδοιπόροι μας είναι ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρούδας “Μέγας Αλέξανδρος” και το “Κόκκινο θεωρείο”. Καλούμε τις φίλες και τους φίλους συνδημότες να πορευτούμε μαζί σε αυτή τη θεατρική διαδρομή και να μοιραστούμε τις δημιουργικές προτάσεις που ετοίμασαν οι ομάδες», αναφέρει ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Εν Δράσει», Νίκος Πασσιάς.
«Υποστηρίζουμε στην πράξη τους πολιτιστικούς φορείς του Δήμου μας και συνδιοργανώνουμε μαζί τους εκδηλώσεις σε όλες τις Κοινότητες, με στόχο να αναδείξουμε το πλούσιο πολιτιστικό προϊόν του τόπου μας και παράλληλα οι κάτοικοι του Δήμου μας να έχουν την δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν σε εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο», αναφέρει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.
Πληροφορίες για τις παραστάσεις
Αναλυτικές πληροφορίες για τις παραστάσεις μπορείτε να δείτε:
Για την παράσταση «ΣΙΡΛΕΪ ΒΑΛΕΝΤΑΪΝ» στη σελίδα της Θεατρικής Ομάδας Μυγδονίας «Θεατροποινίτες» στο Facebook: https://www.facebook.com/theatropoinites
Για την παράσταση «Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» στη σελίδα της Θεατρικής Ομάδας Ενηλίκων Ωραιοκάστρου «ΔιάΔραση»: https://www.facebook.com/omadadiadrasi
Πληροφορίες για τους Συλλόγους:
Πολιτιστικός Σύλλογος «Εν Δράσει»: https://www.facebook.com/endrasei2015
Σελίδα Θεατρικής Ομάδας ενηλίκων Μυγδονίας «Θεατροποινίτες»:
https://www.facebook.com/theatropoinites
Σελίδα Θεατρικής Ομάδας ενηλίκων Ωραιοκάστρου «ΔιάΔραση»: https://www.facebook.com/omadadiadrasi
Σελίδα Θεατρικής Ομάδας Ωραιοκάστρου για παιδιά και εφήβους «Crazy theater»: https://www.facebook.com/crazytheater
Σελίδα για το πρόγραμμα θεατρικών παραστάσεων και δράσεων του Συλλόγου «Εν Δράσει»: https://www.facebook.com/opentheatair.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρατσισμός με φερετζέ…του Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτη)

Από τον νυν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, ειλικρινά επιθυμώ να...

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο Πέτρος Αταμιάν

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο...

Υπάρχει ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ωραιοκάστρου; Που βρίσκεται;

Γράφουμε αυτό το άρθρο με αφορμή ένα email που...

ΒΟΜΒΑ: Τζαμί στο Ωραιόκαστρο ετοιμάζει ο δήμαρχος Τσακίρης

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή...