02/10/2023

Παντελής Σκαρλάτος: “Ούτε ένα συγνώμη – ΝΤΡΟΠΗ”

Παντελής Σκαρλάτος: Ούτε ένα συγνώμη – ΝΤΡΟΠΗ

Για τον επερχόμενο καύσωνα η διοίκηση του κ. Τσακίρη έβγαλε δελτίο τύπου με οδηγίες προφύλαξης. Για τις συνεχόμενες διακοπές νερού στη δημοτική ενότητα της Μυγδονίας δεν έβγαλε ούτε λέξη, ούτε ένα «συγνώμη» για τους πολύπαθους πολίτες του Μελισσοχωρίου και του Δρυμού.

Αντίθετα, άπλωσε ένα πέπλο προστασίας πάνω από τους εκλεκτούς και υποψηφίους του, όπως την πρόεδρο της ΔΕΥΑΩ κ. Βέσκου  και συνέχισε τις προεκλογικές υποσχέσεις από εκεί που τις είχε αφήσει το 2019 για καθαρό, και γάργαρο νερό χωρίς διακοπές.

Το πρόβλημα όχι μόνο δε λύθηκε επί διοίκησης Γαβότση – Αταμιάν και σήμερα του Τσακίρη αλλά επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο εν μέσω καλοκαιριού αφού οι κάτοικοι ακόμη και σήμερα λένε το νερό νεράκι.

Κύριοι, όσοι υπεύθυνοι, ντροπή. Όταν ως διοίκηση δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ζωτικά θέματα που αφορούν τους συνδημότες μας, όταν δεν μπορείτε να διοικήσετε σωστά τη συγκεκριμένη, κομβικής σημασίας, δημοτική επιχείρηση με αντικείμενο της το πιο πολύτιμο αγαθό στη ζωή των πολιτών, το νερό, τότε η πραγματικότητα για εσάς δεν αλλάζει.

Κάντε στην άκρη να την αλλάξουμε εμείς που έχουμε πρόγραμμα και σχέδιο…

Παντελής Σκαρλάτος

Υποψήφιος Δήμαρχος Δ.Ωραιοκάστρου

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρατσισμός με φερετζέ…του Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτη)

Από τον νυν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, ειλικρινά επιθυμώ να...

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο Πέτρος Αταμιάν

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο...

Υπάρχει ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ωραιοκάστρου; Που βρίσκεται;

Γράφουμε αυτό το άρθρο με αφορμή ένα email που...