01/10/2023

Ο πανικός του κ. Τσακίρη είναι κακός «σύμβουλος».

Ο πανικός του κ. Τσακίρη είναι κακός «σύμβουλος».

Είναι αλήθεια ότι η μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας του Δήμου μας, που ασχολείται με τα κοινά, αδυνατεί να παρακολουθήσει τις συνεχείς διαδικτυακές «μεταμορφώσεις» του κ. Τσακίρη, όποτε και όταν χάνει τη ψυχραιμία του. «Μεταμορφώσεις» οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τη κριτική που δέχεται για όσα έκανε ο ίδιος και οι «στενοί» του συνεργάτες, εντός και εκτός διοίκησης, συνοδοιπόροι και μέντορες, με εταιρείες ή χωρίς.

Αυτή τη φορά ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, φανερά εκνευρισμένος από τη δημοσιότητα που πήραν τα «κατορθώματά» του στη ΔΕΥΑΩ (που διετέλεσε ένα φεγγάρι και ο ίδιος πρόεδρος) και μετά το «φιάσκο» του στο Μελισσοχώρι που καθημερινά διψάει για νερό, διάλεξε να επιτεθεί μέσω FB μόνο και μόνο για να μπορέσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το περιβόητο πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

Για εμάς έχει σημασία το πόρισμα που διενήργησε η ΕΑΔ, και που η αναφορά του για «παρατυπίες» στα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης και του Ωραιοκάστρου, επέφερε ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα στον τόπο μας αλλά και στη δική του άσχημη εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ως δήμαρχος.

Ο κ. Τσακίρης επέλεξε να παρουσιάσει τη (δική του;) μισή αλήθεια ή τέλος πάντων αυτή που τον βολεύει. Αποφεύγοντας έντεχνα να δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρο το πόρισμα της ΕΑΔ, προσπαθώντας απελπισμένα να εντάξει και άλλους στο «κάδρο» των δικών του ευθυνών.

Αλλά έφτασε ως εκεί γιατί μέχρι εκεί τον βόλευε. Ούτε κουβέντα για τον μέντορά του από την δημοτική ενότητα της Καλλιθέας. Ούτε κουβέντα για την εταιρεία … «φάντασμα» που μονοπωλεί το ενδιαφέρον της διοίκησης στην προμήθεια χημικών, με αντάλλαγμα την «προμήθεια» υποψηφίων! Ούτε κουβέντα για σωρεία απευθείας αναθέσεων στον εκλεκτό του με κατατμήσεις χωρίς να δημοσιευτούν οι αναθέσεις. Άραγε θα τρέξει πάλι να τον υπερασπιστεί στις δικαστικές αίθουσες ; Ποιόν καλύπτει ;

Αλήθεια γιατί δεν δίνει ολόκληρο το πόρισμα στη δημοσιότητα;

Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται κ. Δήμαρχε
ή μήπως όχι ;

Παντελής Σκαρλάτος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου
Δημοτική Παράταξη «αν.α.σ.α.»

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρατσισμός με φερετζέ…του Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτη)

Από τον νυν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, ειλικρινά επιθυμώ να...

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο Πέτρος Αταμιάν

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο...

Υπάρχει ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ωραιοκάστρου; Που βρίσκεται;

Γράφουμε αυτό το άρθρο με αφορμή ένα email που...

ΒΟΜΒΑ: Τζαμί στο Ωραιόκαστρο ετοιμάζει ο δήμαρχος Τσακίρης

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή...