02/10/2023

Υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι Με τον Π. Τσακίρη

Με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα» υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι η Πέλα Ατματζίδου και η Σοφία Ξανθινίδου

Με νέα πρόσωπα που έχουν «φρέσκες», δημιουργικές ιδέες και όρεξη για δουλειά διευρύνεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη.

Η Πέλα Ατματζίδου και η Σοφία Ξανθινίδου δηλώνουν ότι στηρίζουν τον Παντελή Τσακίρη και τον Οκτώβριο στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είναι υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του «Ανθρώπων Έργα».

Ατματζίδου Πέλα

Η Πέλα Ατματζίδου γεννήθηκε το 1992. Είναι απόφοιτη Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με πρακτική άσκηση σε δικηγορικό γραφείο της Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με εξειδίκευση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Διπλωματία. Ανέπτυξε δράση στο κέντρο της UNESCO στη Θεσσαλονίκη και ήταν εθελόντρια στην Εταιρία Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών. Ομιλεί άπταιστα δύο ξένες γλώσσες, Αγγλικά και Γαλλικά. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Ξανθινίδου Σοφία

Η Σοφία Ξανθινίδου είναι 29 χρονών. Είναι επαγγελματίας φωτογράφος από το 2013. Επίσης, σπούδασε Διακόσμηση και απασχολείται στην επιχείρηση που λειτουργεί η οικογένειά της στο Παλαιόκαστρο. Διατηρεί δικό της κανάλι στο Youtube και ασχολείται με την δημιουργία βίντεο, όπως vlog, haul και ταξιδιωτικά βίντεο. Ασχολείται επίσης με την μόδα και τα social media με αναρτήσεις σε δημοφιλή μέσα, όπως το Instagram και το TikTok. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει την δική της συλλογή με χειροποίητες τσάντες και νεσεσέρ, ενώ ασχολείται με την μουσική και συνθέτει τραγούδια.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρατσισμός με φερετζέ…του Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτη)

Από τον νυν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, ειλικρινά επιθυμώ να...

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο Πέτρος Αταμιάν

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο...

Υπάρχει ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ωραιοκάστρου; Που βρίσκεται;

Γράφουμε αυτό το άρθρο με αφορμή ένα email που...