Μετά τις sold out παραστάσεις «Η συνάντηση» επιστρέφει στο Αμαλία

Μετά τις sold out παραστάσεις

«Η συνάντηση» του Stephen Belber, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη με πρωταγωνιστές τον ίδιο , την Άννα Μονογιού και τον Στάθη Παναγιωτίδη, με την πολύ ξεχωριστή μουσική του Διονύση Τσακνή, «ντυμένη» με τα κουστούμια της Σοφίας Νικολαϊδη θα συνεχίσει τις παραστάσεις της στο Θέατρο Αμαλία απο Πέμπτη 9 έως Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.

Το έργο:

Ένας ηλικιωμένος πρώην διάσημος χορογράφος, ο οποίος έχει αποσυρθεί πλέον από την ενεργό δράση και τώρα ζει εντελώς μοναχικά, δέχεται στο χώρο του, την επίσκεψη ενός ζευγαριού που του ζητά μία συνέντευξη για το πώς λειτουργούσε ο καλλιτεχνικός χώρος στη δική του εποχή. Καθώς όμως εξελίσσεται η “συνέντευξη” αυτή, ο μοναχικός χορογράφος αναγκάζεται να έρθει αντιμέτωπος μ’ ένα μεγάλο θαμμένο μυστικό του παρελθόντος του.

Η πρεμιέρα του έργου έγινε στη Νέα Υόρκη το 2004 με τους Frank Langella, Ray Liotta και Jane Adams, ενώ το 2014 o Stephen Belber σκηνοθέτησε το έργο για τον κινηματογράφο με τους Patrick Stewart, Carka Gugino και Matthew Lillard.

H “Συνάντηση” είναι έργο που αποδεικνύει πως κανενός το παρελθόν δεν μπορεί διαγραφεί, υπενθυμίζοντας τη φράση του Σαίξπηρ στην Τρικυμία: “Το παρελθόν είναι πρόλογος”.

Πληροφορίες:

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κιμούλης,  Άννα Μονογιού , Στάθης Παναγιωτίδης, Μετάφραση – Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης, Σκηνικά – Κουστούμια : Σοφία Νικολαΐδη, Μουσική: Διονύσης Τσάκνης  Φωτισμοί: Θύμιος Γουδέλης , Παραγωγή: Πόλις Πολιτισμού.

Τιμές Εισιτηρίων:  15 Ευρώ Γενική Είσοδος –  13 Ευρώ Μειωμένο (Ανέργων , Φοιτητών)

Παραστάσεις:  Πέμπτη 9, Παρασκευή 10 , Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στις 21.00  &  Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στις 20:00. Προπώληση : Ταμείο Θεάτρου Αμαλία & Viva.gr

Θέατρο Αμαλία, Αμαλίας 71,   Καθημερινά: 10:30 – 14:30 & 17:30 – 21:30, Τηλέφωνο Κρατήσεων: 2310 842 509.