Μελισσοχώρι: “Το ποτήρι ξεχείλισε” και η οργή των κατοίκων αναγκάζει τον Π. Τσακίρη σε ανοιχτή ενημέρωση

Η έντονη αγανάκτηση και η οργή των κατοίκων της περιοχής σχετικά με την ανεπαρκή ανταπόκριση και την έλλειψη δράσης όλων των προηγούμενων διοικήσεων για το πρόβλημα του νερού, έχει αρχίσει να παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις. Το νερό όπως είναι γνωστό είναι ακατάλληλο για κατανάλωση, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις για βελτίωση της ποιότητάς του. Είναι αλήθεια ότι κάθε φορά που οι κάτοικοι ανοίγουν τη βρύση, αντιμετωπίζουν το φόβο για την υγεία τους.

Είναι πραγματικά απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Π.Τσακίρης δεν έχει προβεί σε καμία σοβαρή προσπάθεια για την επίλυση του τεράστιου αυτού προβλήματος στα τέσσερα χρόνια της  θητείας του και έμεινε μόνο σε δηλώσεις με βαρύγδουπες εξαγγελίες και κούφιες υποσχέσεις, κατηγορώντας μάλιστα σφοδρά για το θέμα την προηγούμενη διοίκηση. Εάν με θάρρος έλεγε στους κατοίκους ότι αδυνατεί να δώσει λύση, θα έπαιρνε άραγε το ποσοστό που πήρε στις προηγούμενες εκλογές από εκείνη την κοινότητα;

Η ευρύτερη περιοχή υποφέρει, ενώ η δράση και οι λύσεις παραμένουν απαξιωτικά ανύπαρκτες. Οι πολίτες αισθάνονται τώρα, κάθε άλλο παρά ποτέ, αγνοημένοι και παραμελημένοι, βλέποντας τις προσδοκίες τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής (πράγμα αυτονόητο) να περιορίζονται στο κενό.

Από τη μία μεριά η διοίκηση του Π. Τσακίρη που ασχολείται με επικοινωνιακές φιέστες και προπαγανδιστικά τεχνάσματα, προσπαθεί να “θολώσει τα νερά” πραγματοποιώντας ανούσιες εκδηλώσεις για να δημιουργήσει μια εικόνα ευημερίας που απέχει τραγικά πολύ από την πραγματικότητα. Από την άλλη μεριά οι κάτοικοι της υποβαθμισμένης  Μυγδονίας αγωνιούν για την καθημερινότητά τους και μάλιστα το πρόβλημα εντείνεται εν’ όψη του καύσωνα, φοβούμενοι τις πολύωρες και συνεχείς διακοπές του νερού.

Οι πιέσεις που αρχίζουν να εντείνονται τόσο με την συλλογή υπογραφών στο διαδίκτυο  βλέπε εδώ όσο και η αναφορά του προβλήματος στα ΜΜΕ πανελλαδικής κάλυψης, έχουν στριμώξει τον Π. Τσακίρη, που φοβούμενος το πολιτικό κόστος των επερχόμενων εκλογών αναγκάζεται να προβεί σε ενημέρωση σχετικά με τα θέματα που αφορούν την υδροδότηση της Κοινότητας Μελισσοχωρίου και θα γίνει την Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023, στις 20.30, στην Αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου (έναντι Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Μελισσοχωρίου).

Επικοινωνιακό “τρικ” και αυτό; Θα μπορέσει να πείσει για ακόμα μια φορά τους κατοίκους προκειμένου να κατευνάσει λίγο τα πνεύματα;  Ο καιρός γαρ εγγύς!

Απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ στις 13-07-2023