02/10/2023

Μελισσοχώρι: Συναυλία – Αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη

Το Σάββατο,15 Ιουλίου 2023, ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Μελισσοχωρίου διοργάνωσε συναυλία αφιερωμένη στον αξέχαστο και ανεπανάληπτο Νίκο Ξυλούρη! Η συναυλία ήταν εξαιρετική! Τίμησαν το “βαρύ” όνομα του Νίκου Ξυλούρη και την προσφορά του στην κρητική μουσική παράδοση και όχι μόνο. Η ορχήστρα ήταν άριστη όπως και η κρητική χορευτική ομάδα με τους λεβέντικους χορούς της! Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και  τίμησαν με την παρουσία τους τη μνήμη και τη μουσική προσφορά του μεγάλου τραγουδιστή!

Υπάρχει όμως και ένα άλλο θέμα σε σχέση με τον συγκεκριμένο πολυχώρο το οποίο δεν πρέπει να το προσπεράσουμε. Ο πολυχώρος αυτός είναι πανέμορφος μέσα στο δάσος του Μελισσοχωρίου, αλλά υπολειτουργεί. Έχει έναν υπέροχο δημοτικό παιδικό σταθμό με πολύ ωραία παιδική χαρά του Δήμου Ωραιοκάστρου. Ένα άλλο κτίριο που λειτουργεί από το  Σύλλογο Γυναικών Μελισσοχωρίου “Εύγε”. Ο σύλλογος αυτός δραστηριοποιείται με χειροποίητα προϊόντα τροφίμων. Αυτή είναι η ωραία εικόνα του πολυχώρου.

Η άσχημη εικόνα του πολυχώρου είναι ότι τα παρακείμενα κτίρια  είναι σε τραγική κατάσταση. Είναι δηλαδή εγκαταλειμμένα και κατεστραμμένα. Και το ερώτημα είναι γιατί; Γιατί η άσχημη εικόνα αυτού του πολυχώρου; Γιατί δεν φροντίζει ο Δήμος Ωραιοκάστρου (διαχρονικά όλες οι Διοικήσεις) και τα υπόλοιπα κτίρια; Και στη συνέχεια να αξιοποιήσει στο 100% τον συγκεκριμένο πολυχώρο; Σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, θα πρέπει να δώθούν απαντήσεις. Είναι κρίμα και άδικο ένα τέτοιος καταπληκτικός χώρος να έχει αυτήν την εικόνα….!!!! Είναι καθήκον και υποχρέωση του Δήμου Ωραιοκάστρου να το πραγματοποιήσει προς όφελος όλων των κατοίκων.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρατσισμός με φερετζέ…του Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτη)

Από τον νυν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, ειλικρινά επιθυμώ να...

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο Πέτρος Αταμιάν

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο...

Υπάρχει ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ωραιοκάστρου; Που βρίσκεται;

Γράφουμε αυτό το άρθρο με αφορμή ένα email που...