Που είναι ο θρυμματιστής κλαδιών;

Αλήθεια κ.Δημητριάδου, που είναι το πορτοκαλί μηχάνημα, που σε σωστά χέρια, θα έπρεπε να πηγαίνει  παντού, και με την σειρά σε κάθε χωριό! Τώρα το μηχάνημα στα χέρια σας είναι άχρηστο,  μιας και άνθρωποι που ίσως δεν γνωρίζουν, του έκαναν μεγάλη ζημιά, και τα χόρτα όπως μπορεί να δει κανείς, έχουν θεριέψει παντού! Ένα μηχάνημα 300000 ευρώ στην ουσία καταστράφηκε και πλέον δεν το αναζητά κανείς! 

Μήπως έχετε καταστρέψει σχεδόν όλα τα μηχανήματα, γιατί δεν βάζετε τους κατάλληλους ανθρώπους να τα δουλέψουν; Τον καταστροφέα κλαδιών τον αχρηστέψατε, το ίδιο και το παλιό το σάρωθρο. Το ίδιο έγινε και με το καινούργιο. Και αυτό ακόμα καταφέρατε να το χαλάσετε. Το πορτοκαλί το Unimog, το άσπρο το Unimog που δεν θέλετε να το αξιοποιήσετε ενώ έχει τρομερές δυνατότητες,το πράσινο το παλιό το Unimog που κόβει χόρτα, το έχετε κρυμμένο στα σιλό του Δρυμού και δουλεύει κατά παραγγελία. Μήπως προεκλογική;

Η αντιδημαρχία σας είναι μόνο, αγκαλιές επίδειξη και φωτογραφίες, τώρα που ξεκίνησαν και οι πλύσεις των κάδων, αλλά δεν λέτε στον κόσμο ότι κι αυτή η δουλειά γίνεται με εργολάβο, και το καδοπλυντήριο του Δήμου, είναι μέσα στο εργοτάξιο από πέρσι τάχα χαλασμένο! Θέατρο του παραλόγου δηλαδή.

Για τα μάτια του κόσμου, πριν το Πάσχα και συγκεκριμένα την Μεγάλη Εβδομάδα στείλατε τρεις εργάτες να καθαριστούν τα μνήματα των χωριών… Πήγατε μια ημέρα με τον πρώην Πρόεδρο, μόνο και μόνο για να βγείτε φωτογραφίες… Και μετά μην είδατε τον Παναγή. Την αδιαφορία σας όμως αυτή, να είστε σίγουρη ότι ο κόσμος την βλέπει.