Εικόνα «καφενείου» εμφανίζει η παράταξη της διοίκησης Τσακίρη

«Εμφύλια» διαμάχη στις τάξεις της παράταξης του Παντελή Τσακίρη «Πρωταγωνιστές ξανά», ξέσπασε εδώ και μερικούς μήνες, λογω της ατελείωτης τοξικής συμπεριφοράς, μέσα από το προσωπικό προφίλ του. Αυτό έχει ”ξεσηκώσει” θύελα αντιδράσεων, ακόμα και από στελέχη της διοίκησης του.

Ο σοφός λαός όταν θέλει να εκφράσει την έντονη διαφορά κάποιου μέσα σε ένα σύνολο, χρησιμοποιεί τη φράση: «σαν τη μύγα μες το γάλα».

Όλα αυτά πλέον, συνηγορούν στο γεγονός ότι ο δήμος Ωραιοκάστρου, έχει  ανάγκη από μια δημοτική αρχή που θα δώσει ξανά ελπίδα στον τόπο. Μια ελπίδα που χάθηκε από την αποτυχημένη διακυβέρνηση, που μέσα από την πορεία της φαίνεται, πως ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την εξουσία, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες των πολιτών. Η λασπολογία στο δημόσιο λόγο του δημάρχου, πρέπει να αντικατασταθούν από τοποθετήσεις με πρόγραμμα και σχέδιο για το μέλλον. Οι δημότες έχουν ανάγκη από μια δημοτική αρχή που θα γνωρίζει και θα σέβεται τους θεσμούς, τους οποίους από ότι φαίνεται καταπατούν καθημερινά οι διοικούντες του δήμου.

Ο δήμαρχος δεν έχει υπομονή ούτε διπλωματία, και πιστεύει ότι η πολιτική είναι σαν το μπιλιάρδο όπου κάποιος φτάνει στο στόχο του μόνο μέσα από συγκρούσεις. Από την στιγμή λοιπόν που  διαπίστωσε ότι δεν έχει τα κατάλληλα ερείσματα και το συσχετισμό δυνάμεων για την επανεκλογή του, τότε αποφάσισε να…ξεκινήσει την εκκίνηση της αντίστροφης μέτρησης για την πολιτική του περιθωριοποίηση, αφού η υποτιθέμενη επανάσταση κόλλησε στα βαλτόνερα της εξουσίας.

ΥΓ1: Αν οι προηγούμενες διοικήσεις θύμιζαν μεσαίωνα, εσείς κ.Δήμαρχε ζείτε ακόμα στην εποχή του σιδήρου. Τον κ.Μπάτο ο λαός του Ωραιοκάστρου τον εξέλεξε 4 τετραετείες. Άρα να υποθέσουμε ότι είχε χαμηλό πολιτικό κριτήριο. Ο δε κ.Γαβότσης την ”προίκα” που σας άφησε, και δυστυχώς δεν μπορέσατε να αξιοποιήσετε, πιστεύουμε ότι δεν θα την άφηνε ούτε στην…κόρη του.
ΥΓ2: Αλήθεια ανάμεσα από τόσους συμβούλους που έχετε δίπλα σας, κανένας δεν βρέθηκε να σας πει, ότι στους πολίτες όσο και να διαφωνούμε, απαντάμε με σεβασμό και σεμνότητα; Έτσι κι αλλιώς δεν προσφέρουν και τίποτα, εκτός από τον σύμβουλο του Γραφείου Τύπου, ο οποίος η αλήθεια είναι, ότι κοντεύει να πάθει υπερκόπωση από τα Δελτία Τύπου, σε έργα της φαντασίας σας.
ΥΓ3: Το να παινεύεστε για τα αυτονόητα, μάλλον δεν καταλάβατε γιατί εκλεγήκατε.