23/09/2023

Δ. Ωραιοκάστρου: Παρουσιάστηκαν «μυστικά» του Digital Marketing και η σημασία του για τον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο

Δ. Ωραιοκάστρου: Παρουσιάστηκαν «μυστικά» του Digital Marketing και η σημασία του για τον σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο

Χρηστικές πληροφορίες και «μυστικά» γύρω από το Digital Marketing και τη σημασία του για τον σύγχρονο κόσμο των επιχειρήσεων παρουσιάστηκαν στην ημερίδα που διοργάνωσε χθες το απόγευμα ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με την εταιρία «Not The Same» στο Πνευματικό Κέντρο Νεοχωρούδας.

Στελέχη της εταιρείας «Not The Same» ανέπτυξαν με απλό και κατανοητό τρόπο θέματα όπως: Στρατηγική & Marketing, το Internet σήμερα, Websites & e-Commerce, Social Media, Social Media Ads, Search Engine Optimization (SEO) & Search Engine Marketing (SEM), Google Ads, E-mail Marketing και Analytics & Reporting.

ο κοινό στην εκδήλωση καλωσόρισε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Ψηφιακής Πολιτικής και Νέας Γενιάς του Δήμου Ωραιοκάστρου, Δαμιανός Ιωσηφίδης. «Ως Διοίκηση αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε πρωτοβουλίες που μας βοηθούν να αξιοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογίες, ώστε να βελτιώνουμε διαρκώς τις συναλλαγές των δημοτών με τον Δήμο. Επίσης, με την διοργάνωση ημερίδων, όπως η σημερινή, στηρίζουμε τους επαγγελματίες του τόπου μας, προκειμένου να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν ψηφιακά εργαλεία και να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους», είπε ο κ. Ιωσηφίδης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας παρουσιάστηκαν στους παρευρισκόμενους μεθοδολογίες και πληροφορίες με στόχο να αποκτήσουν βασικές γνώσεις για το Digital Marketing, να κατανοήσουν τη σημασία της παρουσίας τους στο διαδίκτυο και να εξοικειωθούν με τις τεχνικές και τα εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν για να προωθήσουν την επιχείρησή τους.

Στην ημερίδα μίλησαν οι Ευθύμιος Τζεχερίδης – CEO/Head of Marketing, Ζωή Βέργου – Creative Director & Social Media Manager, Ελεάνα Δαλαγδή – Digital Marketing Director, Άννα Πλιάτσιου – Digital Marketer, Μάνια Τσιγαρίδα – Digital Marketing Director.

 

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΒΟΜΒΑ: Τζαμί στο Ωραιόκαστρο ετοιμάζει ο δήμαρχος Τσακίρης

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί η δήλωση του Δημάρχου Ωραιοκάστρου Παντελή...

Γιάννης Δεληγιαννίδης: Γιατί Κατεβαίνεις ρε Φίλε;;;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ; Η υποψηφιότητά μου ως Σύμβουλος της...

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Π. Τσακίρη

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του Π. Τσακίρη: «Στις 8...