02/10/2023

Γιορτή Λήξης Της Σχολικής Χρονιάς Στον Παιδικό Σταθμό «Τα Μυγδονάκια»

Με κουκλοθέατρο, χορό, δώρα και γλυκίσματα η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στον παιδικό σταθμό «Τα Μυγδονάκια»

Με κουκλοθέατρο, χορό, δώρα και γλυκίσματα πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της σχολικής χρονιάς στον παιδικό σταθμό «Τα Μυγδονάκια» της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η γιορτή έγινε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής στη Λητή.

Τα παιδιά διασκέδασαν με τα «Τρία Γουρουνάκια» που παρουσιάστηκαν με κουκλοθέατρο, χόρεψαν και τραγούδησαν, ενώ απόλαυσαν λαχταριστούς λουκουμάδες και παρέλαβαν βιβλία με παραμύθια που τους μοίρασε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.

«Με χαμόγελα και αισιοδοξία ολοκληρώνουμε μια ακόμη σχολική χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους, καθώς και τους υπαλλήλους της ΔΗ.ΚΕ.Ω. για το σπουδαίο έργο που παράγουν», είπε ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης και τόνισε πως η διοίκηση του Παντελή Τσακίρη στο Δήμο Ωραιοκάστρου έχει στόχο οι υπηρεσίες που παρέχονται προς τα παιδιά και τους γονείς να είναι υψηλού επιπέδου και διαρκώς να αναβαθμίζονται.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με χορό, τραγούδια και αναμνηστικές κάρτες που έφτιαξαν τα παιδιά και κρέμασαν στα κλαδιά ενός δέντρου.

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρατσισμός με φερετζέ…του Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτη)

Από τον νυν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, ειλικρινά επιθυμώ να...

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο Πέτρος Αταμιάν

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο...

Υπάρχει ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ωραιοκάστρου; Που βρίσκεται;

Γράφουμε αυτό το άρθρο με αφορμή ένα email που...