Αποχωρεί ο Α. Πολυχρονίδης από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Αποχωρεί ο Α. Πολυχρονίδης από τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Ανέστης Πολυχρονίδης ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα πριν από 25 περίπου  χρόνια με έναν φιλόδοξο στόχο: να βελτιώσει τη ζωή των κατοίκων του Δήμου. Η αφοσίωσή του στην αυτοδιοίκηση και η προσήλωσή του στις αρχές της δημοκρατίας τον καθιέρωσαν ως μια σημαντική φιγούρα στην τοπική πολιτική σκηνή. Σε κάθε ζήτημα που αφορούσε τον Δήμο, ο Α. Πολυχρονίδης πάντα εξέφραζε τις απόψεις του με αντικειμενικότητα και υπευθυνότητα.

Ανεξάρτητα με το τι θα επιλέξει να κάνει την επόμενη μέρα, ο Ανέστης Πολυχρονίδης έχει αφήσει ένα σημαντικό αποτύπωμα στην τοπική αυτοδιοίκηση και τον Δήμο. Η διαφάνεια και η αντικειμενικότητά του αποτελούν πρότυπα για τις μελλοντικές γενιές ηγετών που θα αναλάβουν το τιμόνι του Δήμου.

Το δελτίο τύπου.

Σήμερα, 27/7/2023, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των μελών της Δημοτικής Παράταξης “Συνεργασία τώρα!” ο επικεφαλής Ανέστης Πολυχρονίδης ανακοίνωσε την απόφασή του να μη συμμετέχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με οποιονδήποτε τρόπο. Η απόφαση των μελών ήταν η μη συμμετοχή της παράταξης στις εκλογές του Οκτωβρίου, ούτε με μορφή αυτόνομου ψηφοδελτίου, ούτε σαν συνεργαζόμενη ομάδα με άλλη παράταξη. Ως εκ τούτου τα μέλη αποδεσμεύονται να πράξουν κατά συνείδηση.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με συζήτηση σχετικά με την επόμενη μέρα και τη συμβολή των δυνάμεων της ομάδας στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τόπος με γόνιμο και αποτελεσματικό τρόπο.
Ωραιόκαστρο, 27/7/2023