02/10/2023

Ανοικτή επιστολή Π. Αταμιάν στους πολίτες του Δ. Ωραιοκάστρου – Ανακοινώνει υποψηφίους

Κάλεσμα πολιτικής, κοινωνικής συστράτευσης και αλλαγής, απηύθυνε με ανοιχτή επιστολή του προς τους δημότες ο υποψήφιος δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν.

Συγκεκριμένα:

“Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου ο συνδυασμός μας «Μαζί για τον τόπο μας» κάνει ένα φιλόδοξο ξεκίνημα!

Γι’ αυτό ζητώ την συστράτευση σας, ώστε να πορευτούμε όλοι μαζί με μοναδικό στόχο ο Δήμος Ωραιοκάστρου να κάνει άλματα εμπρός.

Απευθύνομαι σε όλες και όλους τους συνδημότες μου, ανεξαρτήτως κομματικών αποχρώσεων και πολιτικών επιλογών, προσκαλώντας σας να γίνετε συμμέτοχοι στην αλλαγή που θέλουμε να φέρουμε στο δήμο μας.

Η πρόκληση και το στοίχημα τόσο για εμένα, όσο και για τα μέλη του συνδυασμού μας είναι η μετατροπή του Δήμου Ωραιοκάστρου σε έναν δήμο πρότυπο. Οι προκλήσεις και οι στόχοι μας είναι υψηλοί, γιατί αυτό αξίζει σε όλους μας. Σε εμάς, στα παιδιά μας και στις επόμενες γενιές.

Στην κοινή αυτή προσπάθεια έχω το προνόμιο να συμπορεύομαι με μια ομάδα εξαιρετικών ανθρώπων με τους οποίους έχουμε διαφορετικές αφετηρίες, εμπειρίες και διαδρομές. Μας ενώνει, όμως, η κοινή αγάπη για τον τόπο μας και η πίστη ότι μπορούμε να τον φτάσουμε ψηλά. Και θα πετύχουμε με λόγο αυτοδιοικητικό και ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα, βασισμένο στις ανάγκες κάθε δημοτικής ενότητας.

Είμαστε, λοιπόν, αποφασισμένοι να δώσουμε τη μάχη της δημιουργίας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα δήμο που θα λειτουργεί αποτελεσματικά και θα βρίσκεται πραγματικά δίπλα στον δημότη.

Έχοντας ως παρακαταθήκη σταθερές αξίες και πρεσβεύοντας νέες πολιτικές, σας ζητώ να υπερβούμε εαυτούς, να γίνουμε συμμέτοχοι στην αλλαγή που θέλουμε να φέρουμε στον δήμο μας και να δώσουμε αυτόν τον αγώνα όλοι «Μαζί για τον τόπο μας».

Γιατί Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Σήμερα σας λέω «μπορούμε». Σε πέντε χρόνια θα σας πω «το κάναμε».

ΜΟΙΡΑΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ρατσισμός με φερετζέ…του Δημητρίου Παπαδόπουλου (Σταυριώτη)

Από τον νυν δήμαρχο Παντελή Τσακίρη, ειλικρινά επιθυμώ να...

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο Πέτρος Αταμιάν

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για συκοφαντική δυσφήμιση καταθέτει ο...

Υπάρχει ΚΕΠ Υγείας στο Δήμο Ωραιοκάστρου; Που βρίσκεται;

Γράφουμε αυτό το άρθρο με αφορμή ένα email που...