Ανακοίνωση 16 νέων υποψηφίων που δηλώνουν “μαζί” με τον Π. Αταμιάν

Δεκαέξι νέους αξιόλογους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους ανακοίνωσε ο Π. Αταμιάν στη δημοτική παράταξη «Μαζί για τον τόπο μας»

Δελτίο τύπου

«Συνεχίζουμε δυναμικά: Μαζί για τον τόπο μας»
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, δήλωσε για την ανακοίνωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας»:
«Ο συνδυασμός μας ενισχύεται καθημερινά με ανθρώπους έτοιμους να προσφέρουν. Υποδέχομαι σήμερα 16 νέους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινούς στόχους και ανησυχίες και ενώνουμε δυνάμεις για το καλό του τόπου μας. Ανακοινώνουμε λοιπόν, μια ακόμη ομάδα υποψηφίων, που διαθέτουν τον εαυτό τους και στηρίζουν από την πρώτη στιγμή την αυτοδιοικητική μας πρόταση. Με δημιουργική διάθεση, υπευθυνότητα και αίσθημα κοινωνικής προσφοράς θα δώσουν τη μάχη για τη γενναία και τολμηρή αλλαγή, που έχει ανάγκη ο τόπος μας. Τους ευχαριστώ που συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, τους καλωσορίζω και τους εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία στον αγώνα, που δίνουμε για να δημιουργήσουμε έναν Δήμο Ωραιοκάστρου πρότυπο.»
——————————————————————————————————
Μοδίτσης Αθανάσιος

Γεννήθηκε το 1980 και κατοικεί στη Λητή. Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός του Α.Π.Θ. και εργάζεται ως προϊστάμενος πωλήσεων Β. Ελλάδος σε μεγάλη εταιρεία εμπορίας α’ υλών χημικών με έδρα την Αθήνα. Παράλληλα διατηρεί ασφαλιστικό γραφείο στη Λητή. Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου από το 2014. Είναι παντρεμένος με τη Τάνια Ρόντση, με την οποία έχουν αποκτήσει 2 κόρες.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Η πρόταση του Πέτρου να κατέβω μαζί του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου δεν θα μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητο. Με τον Πέτρο γνωριζόμαστε πολύ καλά από την κοινή αυτοδιοικητική μας πορεία. Είναι εργατικός, ελεύθερος επαγγελματίας, οικογενειάρχης, με γνώσεις αυτοδιοικητικές. Κοινό μας όραμα είναι με ανιδιοτέλεια και σκληρή δουλειά να βάλουμε ένα λιθαράκι, ώστε να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας.

——————————————————————————————————
Λιάπη Χριστίνα

Γεννήθηκε το 1998 στο Μελισσοχώρι, όπου και διαμένει. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Τεχνολογίας Γεωπονίας με εξειδίκευση στον κλάδο των τροφίμων όπου και εργάζεται. Η αστείρευτη διάθεση συνεισφοράς στα κοινά και το ομαδικό πνεύμα που την διακατέχει εγγυάται την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Οι πεποιθήσεις και το όραμα του Πέτρου Αταμιάν για μια πολυεπίπεδη ανάπτυξη στον Δήμο Ωραιοκάστρου με δυναμικά στοιχεία, από την οποία θα ωφεληθούν ο τόπος μας και οι συμπολίτες μας, με ενέπνευσαν να συμπορευθώ Μαζί του ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

——————————————————————————————————
Κανάκης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε το 1969, μεγάλωσε και κατοικεί στο Παλαιόκαστρο. Τελείωσε το Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου και φοίτησε σε νυχτερινή τεχνική σχολή νέου τύπου ενώ παράλληλα εργαζόταν. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και ειδικεύθηκε στα ανυψωτικά, περονοφόρα οχήματα (κλαρκ). Εργάστηκε σε ιδιωτικές εταιρείες του χώρου και τα τελευταία εφτά χρόνια διατηρεί ατομική επιχείρηση “7 blue” επισκευής και συντήρησης περονοφόρων, ανυψωτικών μηχανημάτων (κλαρκ) και μηχανημάτων έργου.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Γιατί σε συζήτηση που είχαμε με τον Πέτρο διαπίστωσα ότι έχει όραμα για τον διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου και μαζί θα λύσουμε τα προβλήματα του τόπου μας.

——————————————————————————————————
Τσεπουλίδης Γιώργος

Γεννήθηκε το 1987 στη Τιφλίδα της Γεωργίας. Από την ηλικία των έξι χρονών μετακόμισε με την μητέρα του Μάια Τσεπουλίδου στην Ελλάδα και διαμένει μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι Τεχνικός Δικτύων και εργάζεται ως υπάλληλος πολυεθνικής τράπεζας. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο ανήλικων αγοριών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Συμμετέχω για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με την παράταξη “Μαζί για τον τόπο μας” . Την απόφαση αυτή την πήρα γιατί θέλω να συμβάλλω στην υλοποίηση του οράματος του Πέτρου Αταμιάν, που είναι άριστος γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης με μεγάλη εμπειρία και όραμα για την καλύτερη ποιότητα ζωής των δημοτών και την βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας σε διάφορους τομείς. Ελπίζω ΜΑΖΙ να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας.

——————————————————————————————————
Παπαδόπουλος Γιάννης

Γεννήθηκε το 1967 στο Καζακστάν και από το 1997 κατοικεί μόνιμα στο Μεσαίο. Τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως οδηγός σε ιδιωτική εταιρεία. Είναι έγγαμος, πατέρας 2 παιδιών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Γιατί έχει όραμα, θέληση, πίστη και γνώσεις για να αλλάξουμε τον τόπο μας. Αλλά πάνω από όλα είναι ειλικρινής και προσιτός σε όλους.

——————————————————————————————————
Δηματάκη Στυλιανή

Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διδασκαλία της Ελληνικής Γλώσσας. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση. Ήταν μέλος του πολιτιστικού συλλόγου του Δρυμού, συμμετέχοντας στο τμήμα παραδοσιακών χορών και έχει πάρει μέρος σε διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις με τοπική χορωδία της Θεσσαλονίκης. Είναι έγγαμη, μητέρα τριών παιδιών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και οδηγό το όνειρο για έναν καλύτερο τόπο, ο Δήμος πορεύεται δυναμικά στις εκλογές του Οκτωβρίου πλάι στον Πέτρο Αταμιάν, έναν άνθρωπο με όραμα, στόχο, προσήλωση και ελπίδα για ένα ευνοϊκότερο “αύριο “.

——————————————————————————————————
Κεχαγιά Καλλιόπη

Γεννήθηκε το 1985 στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος Δρυμού. Είναι απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης επιχειρήσεων του ICBS Thessaloniki και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος. Είναι μητέρα δύο παιδιών και για αρκετά χρόνια διετέλεσε ταμίας και γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Δρυμού. Η απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά δημιουργήθηκε μέσα από τα προβλήματα και τις ανάγκες που έχει ο τόπος που μένει και αγαπά, για να γίνει καλύτερος και πιο ασφαλής για τα παιδιά.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Γιατί γνωρίζει τα προβλήματα σε βάθος, ζει μέσα στην κοινωνία ο ίδιος και η οικογένειά του και αντιλαμβάνεται τις ανάγκες και τα ζητήματα της καθημερινότητας. Πάνω από όλα όμως γιατί έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια με την ειλικρίνεια, το ήθος και την ανθρωπιά που τον διακρίνουν, ότι σέβεται τον συνάνθρωπό του και ότι είναι πραγματικά δίπλα στους συμπολίτες του.

——————————————————————————————————
Ναζίρη Ανδρονίκη

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει μόνιμα στο Δρυμό. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ στο τμήμα βρεφονηπιοκομίας. Σήμερα εργάζεται ως προσωπικό ασφαλείας σε πολυεθνική εταιρεία φύλαξης. Επί δέκα χρόνια διετέλεσε υπάλληλος του Αγροτικού συνεταιρισμού Δρυμού για την πλήρη σύνταξη αιτήσεων και επιδότησης των αγροτών, σε συνεργασία με την τοπογραφική υπηρεσία και την Διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης. Από το 2003 έως 2014 διετέλεσε διοικητική υπάλληλος στον πρώην Δήμο Μυγδονίας και Δήμο Ωραιοκάστρου αργότερα. Από 2015-2017 ήταν σχολική τροχονόμος στο δημοτικό σχολείο Δρυμού. Είναι μητέρα ενός παιδιού, φοιτήτριας στο Τμήμα Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Αποδέχτηκα την πρόταση του Πέτρου να είμαι υποψήφια μαζί του, γιατί το όραμα και το σχέδιό του για τον Δήμο Ωραιοκάστρου είναι αυτά που πραγματικά έχει ανάγκη ο τόπος μας. Θα προσπαθήσω να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτή την κατεύθυνση, με στόχο ένα καλύτερο αύριο για όλους, που θα μας αξίζει!

——————————————————————————————————
Παπαδοπούλου Αμαλία

Γεννήθηκε το 1980 στη Θεσσαλονίκη. Από το 2009 ζει στο Δρυμό, είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά. Επαγγελματικά δραστηριοποιείται στο Δρυμό, καθώς με τον σύζυγό της έχουν βιοτεχνία επίπλων. Υπήρξε πρωταθλήτρια στην αντισφαίριση (τένις) με πανελλήνιες διακρίσεις και συμμετοχές. Όπως επίσης κατέχει και δίπλωμα προπονητή και διαιτητή.
Ξεκίνησε να ασχολείται με τα κοινά ως Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Δρυμού για 4 χρόνια και συνεχίζει έως και σήμερα άλλα 4 χρόνια από την ίδια θέση στο Σύλλογο Γονέων του Δημοτικού.
Η περίσσια όρεξη για να προσφέρει στον τόπο που κατοικεί είναι αυτό που την διακρίνει τόσα χρόνια.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Γιατί βρήκα την εμπιστοσύνη που ζητούσα μέσα από το πρόσωπο του Πέτρου Αταμιάν και την ακεραιότητά του να κεντράρει σε κάποιες λύσεις που δεν δόθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ τα λόγια θα γίνουν πράξεις.

——————————————————————————————————
Κουγιούνης Αντώνης

Γεννήθηκε το 1979 στη Λητή, όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα. Είναι ιδιοκτήτης οινοποιείου – αποσταγματοποιείου από το 1998. Είναι πατέρας 3 παιδιών. Βιώνοντας τα προβλήματα του τόπου του αποφάσισε να συμπορευτεί με τον Πέτρο Αταμιάν και την ομάδα του και να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Γιατί αποδεδειγμένα έχει δείξει ποιος είναι, τι έχει κάνει και πόση αγάπη και εκτίμηση τρέφει ο κόσμος στο πρόσωπό του. Αυτή η εκτίμηση, αλλά και η ειλικρινής προσέγγιση των πραγμάτων είναι που με ώθησαν να ενώσω και εγώ τις δυνάμεις μου Μαζί για τον τόπο μας.

——————————————————————————————————
Μοδίτση Άννα

Γεννήθηκε το 1980 στη Λητή. Είναι Απόφοιτη Βιβλιοθηκονομιας και Συστημάτων Πληροφόρησης. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε στο χώρο του AIRBNB, διατηρώντας δικό της στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λητής και εκλεγμένο μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Ωραιοκάστρου από το 2021. Είναι μητέρα 2 παιδιών

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ
Γιατί εκτιμώ το ήθος και τον χαρακτήρα του. Επίσης ταυτίζονται οι απόψεις μας ως προς τη διαχείριση και τον τρόπο αντιμετώπισης των όποιων θεμάτων, απλών η σύνθετων, προκύπτουν στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και πιο συγκεκριμένα στο δήμο μας.


Παπαθανασίου Δημήτρης

Γεννήθηκε το 1983 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στο Μελισσοχώρι. Είναι απόφοιτος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Μυγδονίας «Διγενής».

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Γιατί οι ιδέες μας συμφωνούν απόλυτα, έτσι ώστε να κάνουμε το Δήμο μας φιλικό σε όλους. Γιατί διακρίνεται για το ήθος του, την ευγένεια και την αποτελεσματικότητά του.


Τσιτιρίδου Μάγδα

Γεννήθηκε το 1979 στη Θεσσαλονίκη και από το 2007 κατοικεί μόνιμα στη Λητή. Κατέχει Δίπλωμα Μηχανικού Έργων Υποδομής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας, παρέχοντας υποστηρικτικές υπηρεσίες σε αντικείμενα, όπως η σύνταξη φακέλων για ιδιωτικές και δημόσιες επενδύσεις και έργα (Ο.Τ.Α., Ν.Π.Δ.Δ.) στα Επιχειρησιακά Σχέδια και χρηματοδοτικά προγράμματα της Ε.Ε. (Π.Ε.Π., Leader+, Ε.Π.ΠΕΡ. – Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κα. συμμετοχή στην εκπόνηση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, συμμετοχή σε Συγκοινωνιακές – Τοπογραφικές Μελέτες, εκπόνηση μελετών οικοδομικών αδειών, σύνταξη τευχών δημοπράτησης κ.α.). Σήμερα εργάζεται ως διοικητικό στέλεχος στον ιδιωτικό τομέα. Είναι έγγαμη με τρία παιδιά.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Ως νέος άνθρωπος δεν μπορώ να συμβιβαστώ με το παλαιοκομματικό παρελθόν και την στασιμότητα στον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι η αναβάθμιση του τόπου μας και γίνεται και μπορεί να επιτευχθεί με όρεξη, φρέσκιες ιδέες και συνεργασία και ο Πέτρος έχει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.


Χατζηευαγγέλου Ειρήνη

Γεννήθηκε το 1989 και είναι κάτοικος Λητής. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας με ειδίκευση στην Ιστορία του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Γνωρίζει Αγγλικά και Γερμανικά και έχει κάνει μετεκπαίδευση με πιστοποιητικό επιμόρφωσης στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (Ε.Α.Ε.) ολιστική προσέγγιση από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Παντείου Πανεπιστημίου. Τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Η πολυετής εμπειρία που διαθέτει στον πολιτικό τομέα, η ειλικρίνεια και η θέληση που έχει, καθώς και η αμεσότητά του με τους συμπολίτες του είναι η αλλαγή που χρειάζεται ο Δήμος μας όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.


Τσιακτάνης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε το 1996 και κατοικεί μόνιμα στο Μελισσοχώρι. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε μεγάλη εταιρεία τροφίμων.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Γιατί πιστεύω, ότι ο Πέτρος Αταμιάν είναι ο μοναδικός, με τον οποίο μπορούμε να φτιάξουμε μια δυνατή ομάδα για να πάμε μπροστά τον τόπο μας, με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα. Γιατί οι ιδέες μας συμφωνούν, γιατί με Δήμαρχο τον Πέτρο Αταμιάν, σε συνδυασμό με όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα του, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά τον τόπο μας.


Βήττας Νικόλαος

Γεννήθηκε το 1986 και κατοικεί στο Μελισσοχώρι. Είναι απόφοιτος ΙΕΚ Μηχανικός αυτοκινήτων και εργάζεται σε εταιρεία κατασκευής γεωργικών μηχανημάτων. Υπήρξε ενεργό μέλος του Α.Μ.Σ. «Μέγας Αλέξανδρος» Μελισσοχωρίου. Είναι πατέρας τριών παιδιών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;
Γιατί έχει αποδείξει ποιος είναι όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί προέρχεται από την κοινωνία, ζει τα προβλήματα του τόπου μας και θα είναι ο Δήμαρχος που μας αξίζει.